Tilgængelig hele døgnet!

 

Hjertestarteren er placeret i
vindfanget ved hovedindgangen til
Trælleruphallen.

Kør ind på parkeringspladsen nord
for Trællerupskolen, fortsæt ad
den smalle vej forbi tennisbanerne
til hovedindgangen.

Bag den yderste dør hænger
hjertestarteren
.
Denne dør vil være ulåst døgnet rundt !
Også i ferier og på fridage!

 


 

Bemærker du uregelmæssigheder ved hjertestarteren f.eks. lyde eller andet, kan det betyde, at noget ikke er, som det skal være.

Ring til Karsten

40514865

 

 

 

 

//www.hjertestarter.dk

Ring 1-1-2 før du henter en hjertestarter

Der kommer heldigvis flere og flere hjertestartere rundt omkring i landet. Og en del af dem bliver også registreret på hjertestarter.dk, så du på forhånd kan orientere dig om, hvor de hænger.

Hjertestarter.dk er med andre ord ikke tænkt til at bruge i en akut situation. Så hvis du står i en sådan situation, hvor du skal hjælpe i forbindelse med et hjertestop, er det yderst vigtigt, at du altid ringer 1-1-2, før du løber efter en hjertestarter eller begynder at undersøge, hvor den nærmeste hænger.

På alarmcentralen har de nemlig overblikket over, hvor de registrerede hjertestartere hænger, og samtidig ved de også, om de hænger bag låste døre eller bag ruder, som du eventuelt skal og må slå itu.

Når du ringer 1-1-2 vil de derfor kunne guide dig igennem situationen.

Selvom der hænger en hjertestarter i din nærhed skal du stadig ringe 1-1-2, da det også er alarmcentralen, der sender professionel hjælp til dig i form af en ambulance.

Det er dog vigtigt, at du først undersøger om den tilskadekomne er ved bevidsthed og derefter sikrer, at vedkommende har frie luftveje.

Umiddelbart herefter skal du ringe 1-1-2.